I helgen

Helgen började fint redan innan jag fått helg. Jag smet ut och satte mig mot husväggen på lunchen på jobbet, och blev till och med svettig där i solskenet. Första gången jag blev glad av att få sällskap av en fluga även.. Just nu är alla tecken på vår och sommar fina.
 
 
Lördagen började med storstädning, vilket ju inte är kul i sig, men otroligt underbart när det är färdigt. Dagen fortsatte med goda lyxgröten, denna gång för två.
 
 
 
Sedan tog vi en långpromenad runt flatensjön med fina lilla familjen. Lillknodden sov hela vägen, hundarna var reletivt sams och solen sken.
 
 
 
Vi åkte vidare hem till fina familjen där vi fixade ihop och bjöds på god grillmiddag och rosédrinkar. Lammfärskebabspett med göttiga tillbehör blev det - lätt bästa och fräschaste kebaben jag ätit. Grillade bananer med finchoklad och  glass till efterrätt i soffan med lite frågesports-tv, snack och bebismys avrundade kvällen. Väl hemma igen var det sent, så en film (Återträffen - bra på ett obehagligt sätt.. eller obehaglig på ett bra sätt?) var det som hanns med innan en ännu senare sänggång.
 
 
 
 
Vi fick lite presenter från fina familjen - bland annat fick jag denna lchfmüsli, som jag ju självklart var tvungen att testa till söndagsfrukosten. Den var riktigt god, lite för att den är sötad och alldeles ingojsad i just denna sötning tillsammans med kanel. Tycker inte att maten ska behöva sötas, framförallt inte om en äter lchf, men den är helt klart något jag kan tänka mig att äta då och då för att lyxa till det.
 
 
Söndagen fortsatte med att vi utnyttjade den andra kupongen vi fått när vi flyttade till Nacka kommun på en valfri biltvätt (diamanten känns ju givet) på Statoilet här brevid, Sjukt hur en färg på bilen kan se så annorlunda ut med smuts på.. Sen åkte jag in till stan för lite shopping - och därmed mer utnyttjande av kuponger och rabatter. HM home finns i butik på drottningatan så det blev en hel del inhandlat där.. bland annat denna snyggingen.
 
 
Har länge hoppats kunna testa Estelle & Thilds nya superbioactive-kräm och när jag såg den för en hundring billigare inne på apoteket i sickla kände jag att det faktiskt fick vara värt det.. Svindyr ändå, men en lär ju inte få den billigare än så. Såhär i efterhand, när jag hunnit testa den, känns det helt klart värt. Den luktade jättegott och kändes riktigt bra i fejjan min.
 
 
Var även tvungen att införskaffa denna goda att snacksa på - den är ju lätt hundra gånger godare än alla 70%-choklad jag smakat?! Är det mer socker i den för att den ska vara en bakchoklad, eller vad är hemligheten?
 
 
Den enda träning jag fick till denna helg (hade ont i hals och bihålor hela lördagen, plus att jag, som jag sagt tidigare, är totalslut i kropp och knopp konstant..) blev en joggrunda på söndagskvällen. Det var en såndär fin vårkväll, jag hade fått mig en tankeställare på min träning efter en grej som brorsan sa dagen innan, och jag kände att jag vilat såpass mycket - så jag satsade på att få till något mer ordentligt än vad det hittills blivit. Och se på sjutton, en jogg i ett bra tempo gick ju faktiskt! Inte skitsnabbt för vissa, men stor skillnad mot vad jag presterat på länge. Hade meningen "jobba med höfterna" som mantra under löpturen, och det funkade riktigt bra. Så en inte blir så "sittande" liksom. Nu ska jag försöka börja utmana mig mer i löpningen - jag har ju så mycket mer att ge än det där sömniga jogget jag pysslat med i några månader nu.. Tror dock inte att kaloriräkningen stämde riktigt där............
 
 
 
Nöjd i badet efter löpningen bestämde jag mig för ännu en film (Vi är bäst! - bra! Bra musik framförallt) innan sängen kallade.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0