Tisdag.

Börjar man se ett mönster i mina inlägg nu? Tisdag.. lördag.. tisdag.. Typ. Jaja, bättre något än inget alls.

Nu finns snön här. Inte lika fin som hemma (där jag fick höra att det var minusgrader med pudersö som öst ner) men det är ju SNÖ i alla fall. Vilken uppståndelse det kan bli över snö liksom? Var och varannt inlägg på fb har handlat om snön. Men det är ju inte så konstigt då det ger så mycket mer julkänsla.. och vem vill inte hitta den såhär veckan innan jul? Jag har inte hittat den än. Lite förväntan och så inför hemresa och mys, men inte mer. Men vad väntar jag mig, nån riktig julkänsla har jag inte haft sen jag gick i grundskolan.

Har fått spotify också, äntligen, så himla skönt att kunna lyssna på massa massa musik - danke schön för det.

Imorgon är förhoppningsvis sista kvällen vi sitter och jobbar med projektet vårat.. fast jag är tveksam till att det faktiskt blir sista. Vill bara bli klar med det där nu.. Det har varit så kul, men man känner att det räcker nu. Det värsta är att själva projektarbetet vi gjort bara ger ungefär 1,5 hp. !?!! Helt otroligt, så mycket tid som man lagt på det och så är det bara värt en veckas arbete.. näääe, det tycker vi inte om.

Nåja, ska sätta mig i soffan och läsa lite tidningar och se på tv, det där med att se på tv är något jag inte gjort riktigt på många veckor nu.. blir bara rastlös om jag provar och sen sitter jag här eller fixar med något annat efter en stund.

Finaste Leia i snön




Kommentarer
Postat av: Tess

åh! fin fina Leia!! Hon och Atlas är sååå sjukt lika :) fast hon har ett kvinnligare uttryck. Tur är väl det när hon är tik.. Måste ses med hundarna snart! Just nu är Atlas sjuk IGEN men efter det kanske? Och kanske efter jul/nyår, om ni har mycket nu och så? ha det gott!

2009-12-16 @ 07:16:01
URL: http://lindathereseandersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0