Fredag - vinterpromenad.

Är relativt nyligen hemkommen från lunchpromenaden med Leia. Det är så fint ute idag så jag var tvungen att fota kände jag. Vi åkte ner till Alsters herrgård och gick en sväng nere i bäverdalen och ut och kikade lite på det nya fågeltornet som de byggt där ute. Här kommer bilderna!











Och sen kommer här några actionbilder jag försökte få till. Med min väldigt långsamma mobilkamera kan man inte hoppas på mycket, men ett par är så himla roliga.

Öron och svans rätt upp!




Här kastade jag pinnen brevid henne rakt upp bara, vet inte varför hon gjorde en vändning - den gick iaf sjukt snabbt jag hann inte se den förrän jag såg den på bilden. Min lilla atlet.


Rumpa stumpa.


Å! Alltså det här kortet hade ju blivit så himla bra om inte min hand kommit i vägen. Full attack på pinnen. Hon ser ut som en backhoppare! Haha.

Kommentarer
Postat av: Björn

Men guuu vilka fina bilder!

2010-02-05 @ 17:47:17
Postat av: Tess

Verkligen fina bilder! Och vilken kropp hon har! Härliga muskler ; ) Nu måste vi ses snart vore jättekul. Passar bättre när det inte är så kallt ute heller.. Vad gör du i morgon? Kramar

2010-02-10 @ 13:26:02
URL: http://lindathereseandersson.webblogg.se/
Postat av: Tess

hej det är ingen fara alls. Du kan väl höra av dig när du har tid att ses! Jag är ledig på onsdag till veckan och sedan nästa helg! Vore så kul om dom skulle fungera ihop! Kram på dig och lycka till med ditt plugg!

2010-02-11 @ 17:22:16
URL: http://lindathereseandersson.webblogg.se/
Postat av: pseuccabe

cheap generic levitra - levitra 10 mg , http://buylevitradirectlyonline.com/#mdrgw levitra 40 mg

2013-03-14 @ 17:54:34
URL: http://buylevitradirectlyonline.com/#peeby

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0