Lördag - I Linköping..

Leia, vår fina soldrottning. Hon är såå nöjd att solen äntligen står högt nog att hon får den på sig inomhus igen. Fast lite väl lågt fortfarande för att ligga ner i sängen, så sitta och sola funkar det också.


Hittade ett internet här i Linköping! Najs, det var ett väldigt lyft för mitt humör måste jag säga. Gick upp 6.00 imorse och har sedan dess suttit på två olika tåg och sen direkt in till föreläsningar hela dagen till 17.40. Jag fick verkligen tvinga mig själv att inte somna i slutet då. Men så kom jag hit och slog på datorn för att göra lite plugg.. Så tänkte jag att jag kan ju kolla iaf.. Och oj då, där var visst ett tillgängligt nätverk. Nämen, det heter ju lika som just det huset jag bor i ("Maskrosen")! Klick. Och så funkade det. Najs. Skönt att man är nyfiken. Har inte pluggat än dock.. Attans. Satt och kikade på Melodifestivalen och snackade med kursfolk och stoppade i mig ett par cup of noodles (nyttig och mättande föda, jajjemen!) och nu ska jag nog se Vampire diaries. Sen är jag ju väldigt trött.. Hmm.. Skolan då? Jaa..

Har hittat min nästan drömsoffa också - den är såå snygg - genom bloggen jag länkat till här till höger: desiretoinspire (- vill man ha inredningsinspiration bör man verkligen bläddra neråt i den!). Skriver nästan för den är inte tillräckligt mysig. Men jag skulle inte tacka nej till den för det..


Jag funderar och tänker faktiskt ofta på soffor - det är en av mina favoritmöbler, defenitivt. För mig är en snygg soffa en sån som man ser är underbart skön att gosa ner sig i. Våran soffa (en vanlig ektorp från Ikea) är jätteskön, mjuk som soffor ska vara - fast den är i mina ögon inte tillräckligt mjuk och framförallt inte tillräckligt djup. (Skulle nog aldrig köpta en hård soffa, hur snygg den än var - den är ju inte till att titta på, utan att sitta i!) Sen ska den helst vara orginell (vilket våran defenitivt inte är).. Jag skulle t ex. älska att ha en stor, bred, djup,  lite nedsutten mörkgrön sammetssoffa med snygga kuddar i. Eller lila. Eller mönstrad. Ja, soffjakt on, tills man blir stor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0