Onsdag - Ingenting.

Sitter här och kikar runt med ena ögat på internetett samtidigt som jag kikar med andra ögat på Supersize me på fyran. Ja, det är ju egentligen omöjligt, men det skulle se jäkligt kul ut om jag kunde dela på ögonen på det sättet.
Känner lite smått illamånde av att titta på det där, inte konstigt att jag kräktes nästan varje gång jag ätit på Mc Donalds förra året. Ja, alltså nu får ingen tro att jag gjorde det med vilja - jag började helt enkelt må så jäkla dåligt att det var den enda möjliga utgången var just det.. Tack och lov gör jag inte det mer - men jag äter inte där så mycket mer heller. (Hoppas inte att någon blev äcklad nu.. vill bara visa på att jag tycker mig känna av vilket skräp den där maten är, vilket tydligt visas i den här dokumentären).
Okej, nu har jag klagat färdigt. De blir rätt ofta klagomål här - men det är ju jag som väljer vad jag fyller denna blogg med och är man arg på omvärlden och mänskligheten så kan man ju skriva lite om det ibland.

Idag har jag inte gjort något. Inte igår heller. Och kanppt i förrgår heller. Jag har gett upp detta att få igång pluggandet nu, det kommer nog snart.. Det kommer när det kommer. Det blir liksom bara värre om jag försöker för då blir jag frustrerad. Tyvärr har jag en inlämning snart på en kurs jag knappt tittat på, så jag hoppas att det kommer snart!
Annars springer jag runt och städar - Leia tappar som sagt sjukt mycket hår och nu hittar man hår lite överallt: i munnen, i kläderna, i maten, i nagellacket (jag faktiskt) - och jag känner att jag bara får svårt att andas och nästan ångest, det är sååå hemskt. Sticks i kläderna och sånt. Så näe, för att slippa det städar jag som en galning istället..

Jag försöker få lite lite fin design och testar - var kan man hitta fint bloggutseende? Jag hittade något förut, men det fungerade inte riktigt och när jag pysslar lite så ser det bara B:igt ut. Å.

Nu blir det en (eller kanske två) bakpotatis (ar) med rom/rödlök/gräddfilröra. Hej och hå.

Mycket snö nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0