Crawl

Imorse när Björn kom hem från morgonrundan med Leia och jag var påväg in i köket för att äta frukost så var golvet alldeles rödprickigt. Precis som en gång när vi klippte Leias klo för kort för länge sen. Det visade sig att hon hade ett sår i trampdynan och hade struttat runt, vilket resluterade i fina spår över hela lägenheten.. som ju bara var att tvätta bort.. Värre var ju med hennes stackars baktass - det är ju ett riktigt strul med uppskurna trampdynor alltså..
Björn åkte med henne till veterinären och kom tillbaka hem utan henne. Hon fick vara där i några timmar då de gav henne lugnande för att kunna undersöka och eventuellt sy.

Vi hämtade en seg och lite ledsen hund med lindad tass. De hade plockat ur en liten glasbit ur trampdynan och sytt ett par stygn. Nu kommer vi får linda tassen några dagar, ge henne smärtstillande fem dagar, ha på henne en sko varje gång vi går ut, inte gå långt med henne och se till att hon tar det lugnt. Hon får absolut inte slicka och det får absolut inte bli blött. Jag vet inte hur detta ska gå till - Leia som springer, antingen med Björn eller lös själv, varje dag, hon verkligen hatar struten på huvudet och hur ska vi sova med den i sängen? Gaah. Jag blir så arg på allt glas som alla fjortisar kastar sönder! Vet inte om det är glas från just något sånt - men chansen är stor då det, speciellt efter specifika festdagar, ligger en hel del ute.. Jaja - Leia mår bra och detta är ju inte för alltid!

Jag var till sjukgymnasten efter veterinären också. Fick kika lite på en skelettarm och ser hur det fungerar med rörelser. Ska röra mig och "träna" ofta ofta - men utan att belasta armen, så kommer det nog bli bra. Tyvärr kommer min vanliga träning defenitivt få läggas på hyllan ett tag nu.. Frakturer läker på ungefär 6-8 veckor, och då bör man inte belasta alltför mycket. Jag kommer nog att kunna träna lite tidigare än så - men ändå! Får köra på konditionspass istället.. men det känns inte alls så kul att inte träna styrka någonting.
Uuh, detta är verkligen inte min vecka.

En positiv sak är i alla fall att min beställda vinterjacka kommit! Jag beställde för ganska länge sen från Asos och de skickade någon manlig väst i samma märke istället för min jacka. Det var hur struligt som helst med att returnera - var tvungen att grejsa med någon faxmaskin och sånt - men nu har jag fått den och är riktigt nöjd. Kul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0