HEJ HEJ HEJ

Hejhå.
Håller på med allt annat (än detta) och framförallt att försöka läsa in mig i Evolutionen. Snacka om att vara en långsam pluggis alltså.. Vanliga böcker läser jag i rätt "normal" takt, men skolböcker tar tiiid. Usch, vet inte var detta ska sluta, men just nu kan jag inte så mycket annat göra än läsa på..

På fredag ska vi på shoppingfrukost på HM. Var där sist också, trevligt med rabatterad shopping och en smörgås och te innan man kör igång dagen dårå. I alla fall någon enstaka gång sådär.

Har en note to myself också: Spring inte ensam i skogen på kvällen! Gjorde det tidigare, regnrusk ute, mörkt och inte en kotte på slingan - skuggorna har aldrig förvandlats till läskiga saker så mycket. Inbillade mig att jag såg folk komma bakom träden (på själva spåret alltså) och när man kom till kröken så var det ingen där. Då började jag tänka på personen som dog där för ett par år sedan, och att denne var på spökpromenad. Det var ju väldigt klokt.
- Men bra gick det i alla fall, och ca 7 ganska snabba kilometer fick jag till. Med träningsvärk i kroppen från ett superkul och väldigt givande styrkepass igår tror jag att det blir lite vila någon dag. Kanske.

Leia är för tillfället totalfokserad på MAT. Hon sitter som ett litet ljus och tittar på mig när jag står och lagar mat, om det innehåller det minsta som luktar gott i hennes tycke. Och det är mycket det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0