Spagetti på svarta bönor

Såg en uppdatering på fejjan från Naturskyddsföreningen lite ögonvrån.. Spagetti på svarta bönor. Vaknade till på en gång. För även om jag faktiskt minst av allt saknar pasta (av bröd, pasta ris typ..), och inte längre kan minnas sist jag åt det, så är det ju förbaskat enkelt med sådan mat. Att man då - istället för att hiva i sig mjöl - hivar i sig bönor med sitt höga proteininnehåll, som ändå funkar som pasta rent strukturellt, är ju bara fint! För hur många gånger har man inte stått där och suckat över vad man ska laga för mat, och tänkt hur jäkla enkelt allt vore om man åt (eller snarare ville/tillät sig äta) ris och pasta och bröd.
 
 
Håller verkligen tummarna för att detta är bra, då kan kanske en måltid i veckan innehålla det. Förutsätter att det faktiskt smakar och "beter" sig mer eller mindre som pasta. För nej, det är inte samma sak att bara koka bönor och tillsammans med resterande tillbehör servera som en pasta carbonara, haha.
 
Beställde dessa tre, plus något mer skoj från Gryningen, som är en vegetarisk/raw food/osv.-affär. Det var stället med lägsta priset på dessa pastasubstitut som jag kunde hitta på nätet.. Lata jag funderade på att ta frakt hem för 59:- istället för att hämta ut det på söder. Lata jag vann inte. Tur.
(obs. bilden är lånad från deras hemsida)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0