Fikonifrukost

Godmorgonrå. Däckade av rätt snabbt igår kväll, men vaknade vid fyra av att grannen riktat en superstark (tänd) strålkastarlampa in genom vårt fönster.............. Fick hänga upp filt för fönstret............ Vet inte varför men jag har sett flera stycken här i storstan som gör så. Tänder lampan och riktar den ut genom fönstret? Kanske det inte bara är här. Verkar bra onödigt. - Vaknade igen klockan 6.40 och kunde inte somna om trots trött (och lördag..). Är det åldern eller?
 
Köpte i alla fall svingoda fikon igår. Kladdiga och bra. Icas ekologiska i påse. Mmmm. Skivade på en på frukostyoghurten vilket blev svinbra. Godmorgon ba!
 

Övriga ingredienser utöver ett torkat fikon; naturell yoghurt, lite grädde och
créme fraiche, lite banan och blodapelsin, valnöt, krossade linfrön.
 
Ska snart ta mig iväg på ett "MRL"pass på Nordic wellness. Jag håller denna första vecka på att testar lite olika pass så jag vet hur de är och vad jag gillar. Detta pass ska vara uppbyggt som ett intervallpass med kondition på bräda varvat med styrka för mage, rumpa och lår. Precis den typen av pass jag valde i första hand för några år sen men inte ett pass jag förmodligen ens skulle gå på idag om jag har ett val. Men step har jag ju alltid tyckt varit skoj så testa måste man ju. Kanske det är skitbra?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0