Bellmanstafetten

Godaftonens. Är helt slutkörd efter denna jobbvecka.. Förstår inte varför, då jag jobbat lika mycket tidigare veckor, förutom den tidiga morgonen igår. Antar att det är mentalt då det egentligen var en 32-timmarsvecka vi skulle ha.. Inställd på att börja 12 varje dag förutom en, vilket blev 10 eller 8, kanske dubblade bördan? Blir en tidig kväll ikväll.. Inte minst för att det blev lite löpning idag! Syster frågade i veckan om jag kunde hoppa in för en person i deras lag som skulle köra i Bellmanstafetten idag - och javisst kunde jag det!
 
 
Tog mig till norra djurgården efter frukost och mötte landstingetgävleborgfolket. Fick en funtionst-shirt att behålla; fint med ny tröja att träna i ju! Stack ut som nummer fyra (av fem) på den 5 kilometer långa slingan, med stafettpinnen i handen. I den stekande solen kändes det rätt tungt, benen var som bly, och inte nog med det fick jag världens mensvärk under loppet. Fick stanna till och gå flera gånger när det gjorde som ondast och humöret gick verkligen ner några gånger. Under en så kort tur tycker en att det inte ska hinnas med så mycket negativa tankar, men det gjorde det. Kom ändå in på 25.09 förvånande nog. Det kändes som att jag varit där ute i närmare en timme ju.
 
Efteråt var dock alla negativa tankar och all smärta som bortblåst, som tur är. Picknick följt av lite huvudstående och "kråkan" (yogaposition) körde vi i gräset, innan det var dags att fara hemåt. Trevlig dag allt som allt!
 
Detta miffo skulle visa hur en står på huvudet. Duktigt tycker jag!
 
 
En del av juryn syns i bakgrunden. Något missnöjda tror jag de var.. "Inte tillräckligt stilfullt, men pluspoäng för orginellt nummer"
 
 
Tandhygenisten visade även upp hur healthy teeth ska se ut.
 
 
Jajjemänn!

Kommentarer
Postat av: moniki

fiiiiin-t! tack igen för att du var med, mucho fun! och tråkigt med tågen kom jag på nu? aja, vi får se vad vi hittar på!

2013-08-25 @ 09:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0