Milen

Temperaturen sjönk, och i och med det ökade min löpförmåga. Stack ut på en kvällsjogg - och äntligen kändes det lite bättre än vad det gjort på länge. Är långt ifrån något mål, och tror inte att det kommer lyckas - men om jag skärper till mig så kaaanske jag gör något sorts personbästa innan augusti är slut. Känner ju att jag byggt så mycket nu att jag har kapaciteten fört. En dryg mil i nästan 55-tempo blev det ikväll i alla fall.
 
Med lunchen som syns på bild nedan (plus lite till) - och på den en promenad till lilla sjön för ett dopp, en frukt och en kopp kaffe - blev det visst alldeles lagom att springa denna afton. Känns magen tung går det tungt liksom.. Men gränsen är hårfin - hunger gör mig totalt omotiverad att anstränga mig. Som midnattsloppet förra året - då jag pendlade mellan hunger och ett illamående (förmodligen orsakat av det kvava vädret och hungern) som fick mig att leta en plats att kräkas på flera gånger under loppet - då var jag definitivt för hungrig. Sånt där får jag nog testa mig fram lite med också nu under träning - lidingöloppet närmar sig ju faktiskt........ - Gillar för övrigt att runkeeper har höjdkurva med nu också!
 
 
Och nu är det dags för bokläsning innan sömnen förhoppningsvis anländer - imorgon börjar jag jobba heltid för några veckor framöver och med mina morgon/förmiddagsrutiner lär jag behöva kliva upp rätt tidigt för att hinna..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0