Sommarn

Det känns som att det inte varit riktig sommar på flera år - nästan inte sen en var liten och hade sommarlov - förrän nu. Det är både bra och mindre bra. Det är ju såhär sommar ska vara, det är fint att kunna gå i shorts redan tidigt på morgonen, bada när en vill och känna den där riktiga sommarkänslan. Samtidigt är det rätt jobbigt att alltid vara svettig, sova ganska dåligt och vara nära att svimma av när det är dags för en joggtur. Det var en dag i veckan som var snäppet svalare och jag kände direkt hur jag levde upp och orkade göra lite mer saker - helt klart funkar lägre temperaturer bättre för mig. Men fint är det, ändå. - Löpningen går riktigt kasst just nu, men annat fint görs istället..
 
Bilköande när alla ska åka mot dalarna och sådär till midsommar. Detta var kilometerlånga köer alltså, runt 22 på kvällen - det var tre bilar av oss som var på midsommarfesten bara som stod någonstans i kön plus mina föräldrar av dem vi kände.. Men det var faktiskt riktigt trevligt också..  Folk gick ut och snackade med varandra - ingen alls irritation och brådska liksom.
 
Gå på bra konsert (de spelade black celebration! yey)..
 
Ute på fina skogspromenader med hund som är valpigare igen sedan löpet tog slut..
 
..men som inte tål värme överdrivet bra och däckar snabbt efteråt.
 
Lunch på jobbet..
 
..och (tyvärr) för mycket sånt här. Blir visst så när man jobbar för en restauranggrossist och saker inte alltid säljs slut innan satt datum.
 
Festdagar med fina vänner (blev bjuden på Iron Maiden bland annat!) - och fina främlingar.
 
 
(bilder lånade av Soffis och Stoffis :))
 
Tidiga (korta) löpturer innan frukost - bland annat brevid en golfbana, och med fin himmel.
 
Rejäl och svingod (2 kulor; lakrits och pecannötkola, mjukglass och vit choklad-topping, mmmm) glass får en trycka i sig efter 2 mils jogg.
 
Finns inte colan med snyggaste stavningen på namnet i Sverige - så får en skaffa den i Polen istället.
 
"Bagis" är djurens stadsområde. Förutom mängder av bland annat igelkottar överallt (en mamma med en liiten pluttunge utanför porten här <3) är rådjuren allt annat än vilda. Joggar en förbi någon meter ifrån ger de en knappt en blick innan de fortsätter äta eller börjar tvätta sig.
 
..Och mer glass. Denna har jag väntat på läänge. Tyvärr inte så fantastisk som jag trodde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0