Söndagsvärme och helgträning

Aaaaaahhh. Årets varmaste dag eller vad säger ni? Skulle jag vilja påstå i alla fall. Har badat för första gången denna sommar också. Tog en promenad med hjärtorna bort till lilla sjön här i de södrare delarna i naturreservaten och plumsade i. Jag är ju en badkruka - det smärtar verkligen om vattnet är för kallt - så jag chansar på temperaturen låg på 20+ eftersom det faktiskt var skönt i vattnet.
 
Ja, denna bild var ju med i ett tidigare inlägg. Ville bara visa att jag inte är lysande kritvit som det såg ut..
 
Långsamma promenader (vill se den som lyckas få upp farten på betongklumpen Leia) har varvats med diverse gottis att stoppa i mund, bokläsning (alltså - nivån på dessa böcker och hur den är skriven är sjukt  låg och irriterande på olika sätt.. men: måste. få. veta. vad. som. händer. !.) och lite träning denna helg. Igår stack jag ut på en joggrunda. Tänkte först köra en lång en, typ 15-20 km, men kom på att jag nog inte klarar det nu. Så siktade på upp mot 10 km.. Kämpade på i värmen och kikade på sträckan jag hade igång i runkeeper. Blev sjukt frustrerad över att ha kämpat som sjutton men inte kommit någonvart (drygt på 6 km på 48 minuter kändes ju något mysko...hade jag fått blackout nånstans eller vaad) men insåg att min gps jäklades igen. Såå mätte upp rundan och kom fram till att det blev runt 10 km på drygt 57 minuter. Bra! känner jag då.
 
 
Denna afton cyklade jag bort till utegymmet och körde ett styrkepass. Fokus på core (diverse övingar för mage, ländrygg och sidorna) med lade till lite lats, triceps, militärpress och vader också. Så himla fin sommarkväll alltså. Första riktiga sommardagen/kvällen.
 
Nu laddar vi för ännu en arbetsvecka, innan det bär iväg hemåt Hoffan i helgen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0