Midsommar och sjukdom

Jamen goddag. Har ju inte hunnit uppdatera här riktigt.. det är så mycket nu. Men jag skriver ju främst om min träning dårå - och den har det inte blivit speciellt mycket av. En 6 km-jogg i fredags morse (innan festligheterna satte igång) och en till liknande runda på tisdagen före det. Är sjuk just nu (halsontet satte såklart igång på dagen på midsommaraftonen..) och känner mig med andra ord som en potatissäck. Det går snabbt tills den känslan sätter in när jag inte tränar på ett tag. Idag hade jag tänkt sätta igång med ett träningsschema för att få ett bra milsresultat på midnattsloppet, men det får visst vänta.
 
Snörvlade visserligen omkring på jobbet idag - kan jag stå och gå kan jag ju jobba också.. eller? Känner mig totalt slut och febrig nu.. vem i hellskotta har smittat mig??! Jag som så stort skrev att jag så sällan är sjuk i förra inlägget här.
 

Midsommaraftonen blev i alla fall bra - det mesta av den! Vi hade heldagsfest hos Björns föräldrar i Hofors, med sillunch och nubbe, tårta, lekar, grill och sådär. En annan kollade för djupt i glaset och sov sött de sista festtimmarna, men innan dess var det trevligt. Är sämst med att ha med mig telefonen så jag tog inte en enda bild - lånade denna bild av någon (Jessica tror jag? -hoppas ok?) på fejjan, för att ha något att lägga upp..
 
En del av festisarna
 
Denna vecka ska ägnas åt att kurera sig (så att jag kan få träna så snabbt som möjligt), jobb, förberedelser för flytt i helgen, depeche mode på torsdag inkluderat besök av syster och senare mange - och förhoppningsvis något kul tillsammans med dem.
 
Hatar stenhårt detta med att flytta alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0