Hamburgare med paprika och jalapeño

Hittade något recept på hamburgare (som om det skulle behövas) i någon ica-tidning och provade det i helgen. Burgaren med jalapeño och rostad lök i, och så någon grillad paprika-dressing till. 
 
 
De blev faktiskt väldigt goda, de kändes fräschare än samma gamla smaker och tillbehör som blir varje gång. 
 
Vi hade nötfärs då jag kan tycka att kalvfärs är lite klent, vanlig sallad och så hade jag ett par skivor brie på också - men i övrigt som receptet. Grova hamburgerbrön också iofs. Den mildare paprikadressingen och de starka jalapeñosarna gick ihop riktigt bra. OCH - viktigt - gör bara fyra burgare av all färs, de ska verkligen vara så stora och gärna tjocka så att de blir "saftigare" inuti. Det räckte dock med att bara steka för oss. Rekommenderas, om någon gillar hamburgare men kanske vill få lite annan smak på det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0