Dagens tips

Eller veckans-månadens eller kanske årets snarare..
I brist på tid att skriva när jag vill skriva, och i brist på en dator nu (tydligen har min hårddisk kraschat..........) så får det bli lite sporadiskt (som alltid iofs) uppdaterande. Och ämnet om det som finns till hands. Eftersom jag är hos mamma och pappa och eftersom jag av någon anledning (förmodligen att jag glömt packa med mig när jag åkt hem hit förut) har köpt trosor på coop här ett antal gånger så får det bli dagens tips helt enkelt. Av den enkla anledningen att jag har hittat världens bästa trosor. Så ja, hela inlägget handlar om dessa trosor.
 
När en är en sådan som ofta har tighta jeans, eller rör sig mycket/tränar och får rysningar av tanken på stringtrosor (som dock var det enda en bar i tonåren.. förmodligen för att de ju i vissa fall (exempelvis ovanstående) är praktiska, fast framförallt för att det var "inne") för att de är så jäkla fula, så måste man försöka hitta ett alternativ som håller. Det vill säga som inte ger trosstreck på rumpan eller åker upp/in/ner när en försöker röra på sig eller på annat sätt är fel. Och det har jag alltså nu sedan någon månad gjort i dessa invisible-hipstertrosor från Pierre Robert. Jag som aldrig klarat av att ha vanliga hipsters liksom.
 
 
Jag har tidigare köpt de vanliga hipstertrosorna från Pierre Robert vilka också är jättebra, men där finns risken för rumpstreck om en rör sig mycket. Så hittade jag de nya som heter invisible för en månad sen och igår köpte jag två par till. De är byggda så att de inte ger streck även om de sitter en bit upp på rumpan - de är tunna och superstretchiga, men ändå så att de känns ordentliga och inte sladdriga. Helt enkelt skitbra. Lite dyrare dock - men mycket bättre på samma gång. Bästa trosorna - vare sig en ska träna eller ha något plagg på sig som inte ska pajja av kanter och streck. TIPS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0