Civilisationen

Sedan onsdag natt är vi tillbaka i den södra halvan av landet. Resan hem, de många långa milen längs inlandsvägen, gick ändå rätt smärtfritt. Okej, då körde jag återigen bara 20 av de 120 milen - men det ÄR verkligen jobbigt att sitta brevid också.... ;|
 
Hemresan gick i djurens tecken - vi såg älgar, rävungar, massa renar (såklart), knölsvanar som promenerade i en barrskog? och - det mest fascinerande - duckande grodor/paddor. Alltså grodor (eller paddor, svårt att se från bilen) som satt på vägen - och när vi var nästan vid dem så såg vi hur de snabbt drog ner huvudet så att de hamnade platt längs marken. Helt otroligt.. jag har aldrig sett eller hört talas om det.. Försökte lite smått hitta något på internet om det, men fann inget där heller. Om någon har hört talas om det, säg gärna till!
 
Här i hofors har jag i alla fall slappat järnet. Ätit bra och trevlig mat igen (åt lchfhållet - vill gå över till att energin går på fett så småningom), framförallt frukost, besökt fina frissan här, träffat finaste Anna, men mest bara slappat med dator och bok. Och tränat också; jogg torsdag som gick extremt tungt efter nedslitningen av kroppen i Abisko, gym på fredagskvällen och ett finfint yogapass imorse. Idag lastar vi bilen med packning och prylar och åker ner mot storstan och nya lägenheten igen.
 
Fint med albinorenar.
 
Ägg, en minihårdbröd med pålägg, fet yoghurt med vispgrädde och plommon, körsbär från trädgården.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0