Bästa fotsmörjet

Såhär mitt i jobbveckan (eller ja, vi har ju passerat hälften redan, hurra!) - med en pms som vägrar lämna mig och en stress som visar sig som forsande näsblod på kvällen och "klarvakenhet" efter bara ett par timmars sömn - känns det som att en helst bara skulle vilja gömma sig under täcket för alltid. Upp som en sol och ner som en pannkaka var det va. Nåväl.. snart är jag förhoppningsvis tillbaka igen. Fast kanske mörkret hunnit ikapp mig tillslut ändå.. lagom tills det börjar ljusna alltmer..
 
MEN! Det finns ju några uppiggande-hjälpande-effektiva saker till det mesta. Så även till fötter som joggar, eller på annat sätt tränar/går/existrerar med jämna mellanrum. Jag brukar inte ha stora problem med fötterna, men ibland - speciellt på vintern - blir de torra. Och gör jag inget åt det så finns risken att det blir sprickor, som ju nog inte är så skönt.
 
Har provat mycket olika saker - mer "vanlig" fotlotion, fetare smörj, smörj med stark doft/olja och smörj utan doft. Det absolut bästa tipset jag fått är faktiskt en ansiktsrengöring från Lush. Namnet är Ultrabland och innehåller främst  mandelolja, bivax och honung.. fet kräm alltså.
 
 
 
Det var många år sedan jag började med det, men har av någon anledning "glömt" och testat annat från och till. Kanske för att det är så sällan det behövs. Brukar i alla fall smörja och ta på mig sockor - och ha så över natten. Jag brukar iofs alltid ha sockor när jag sover - kanske det är omöjligt för någon annan. Men då funkar det ju med att bara smörja och ta på strumpor på dagen också. Det räcker nästan med en - max två gåner innan det är helt bra, dvs. fötterna är fina igen. Funkar perfekt även på typ torra armbågar och så också. Värsta bra tipset alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0