Morgonjogg och saffransgröt

Godmorgon. Eller dag. Tiden blir konstig när en är ledig. Men det är frukosten (som åts vid 12) som jag tänkte visa så morgon då. 
 
Som vanligt gick jag upp och drack en kopp kaffe först. Sen ville jag komma igång lite bättre än igår (satt inne hela dagen förutom de två träningspassen på kvällen.....) så jag tog mig ut på en kortare joggtur efter 10. Runkeeper-appen har gått och blivit sjukt kass, eller också gör jag något fel, för den är seg och sparar inte längre passen jag gjort. Kanske en måste vara registerad. Men omkring 6,8 km på drygt 35 minuter blev det, så en ganska typisk vanlig joggrunda för mig. Kändes rätt bra efteråt men nu börjar jag bli sjukt seg. 
 
Till frukost gjorde jag, första gången på minst ett halvår, gröt. Blev inspirerad av detta receptet och gjorde ungefär likadant förutom att jag skippade linfrön och äpple och tillsatte en halv dl solrosfrön istället. Tyckte att det var intressant att ha i ett ägg i gröten när den var färdig - och koka upp igen - extra fett och protein och annat bra på det viset ju. Och saffran är ju aldrig fel. Hade till den russin, valnötter och ett halvt päron. 
 
Resten av frukosten bestod av kokt ägg, oliver (har fått dille på dem) och ostrullar med smör respektive Ćwikła (rödbets- och pepparrotsblandning - übergott polskt tillbehör till mat). Konstig blandning kanske, men en tager vad en vill haver. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0