Skidor, dator och fynd

Spenderar helgen hemma hos mina föräldrar. Främst för att kunna åka lite skidor nu när det änligen finns snö! Kom fram seent igår kväll, trött som sjutton, men efter en typ 9-timmars tung sömn och en slapp förmiddag blev det ändå lite skidor. 1 mil drygt ungefär. Tyvärr väldigt dåligt med snö här dock, så någon sten, kvistar och pinnar som stack upp här och var bråkade med skidorna.. Men oj var bra det ändå kändes. Som att all träning förra året satt kvar rätt bra, och att min kropp inte hade något problem med åkningen alls. Stakade mycket för att det faktiskt kändes bättre och magen/ryggen och axlarna kändes riktigt bra med det, trots att jag är bättre tränad i benen efter all jogg. Vi testade även spåren på edskens is och de var riktigt bra. Men nivån av obehag att åka på en sjö är påtaglig för mig.. riktigt skrämmande till och med. Får se om det blir ett pass till på den imorgon igen dock.. huuu.
 
Annars har jag fått mig en ny bebis igen. Min HP kraschade ju i höstas och sedan jag lämnade in den den 2:a november (!) har jag väntat, gnällt på Webbhallens sega och dåliga service ett antal gånger och också börjat fundera på (efter att ha använt björnes macbook air under tiden) om jag verkligen vill ha en sån stor och plastig dator - med en sämre hårddisk, som tål stötar och sånt sämre.. Så när jag argt varit inne en sista gång i butiken fick jag som svar att jag ska få en ny ersättningsdator (det som fanns på min gamla dator hade ändå inte kunnat räddas) som var så lik den jag haft det gick, plus 500 kr att utnyttja hos dem. Men jag letade lite i deras utbud, bakade ihop summorna och valde istället en Fujitsu med ssd hårddisk, lite lättare och mindre och med aluminiumskal. Japp, känns bra! Welcome to mama. Typ.
 
 
 
Och ja, efter skidåkningen började hjärnan tänka på godsaker. Så då stannade vi hos spar-arne och gjorde lite fynd.
 
 
Typ chokladboll för 75 öre, snus så billigt en kan få det, svingoda sötsalta rostade mandlar - och så vidare. Förutom detta fyndade vi brie för 40-50 kr billigare och fem 1-liters laktosfria yoghurtar från valio för 5 kr styck, vilka kostar 23 kr styck i butiken hos oss i Älta. Kort datum, men hinner klart ätas upp innan dess. Hejja Arne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0