Fredag, Lördag, Söndag

Jaha, då blev det återigen en period med mycket mindre tid över, vilket direkt avspeglas här.. Nåväl.. Även om det blir långa hopp mellan inläggen ibland så kommer jag fortsätta skriva här, tills jag skriver att det är slut med det.
 
Älskar att solen äntligen börjat titta fram, speciellt på mornarna. En solig vårmorgon med en joggrunda (kanske med lite benstyrka och backträning, som i torsdags) eller en promenad med bubban (rask, eller lugn med hundbus, som i fredags) innan jobbet är ju jäklarns fint.
 
"Men knäpp då"
 
Efter jobbet i fredags hämtade Björn upp mig där och så åkte vi hemåt mot Hofors. Han överraskade med semlor från bageriet som vunnit ett semmeltest i Nacka, och det var nog den godaste semlan jag ätit. Lagom storlek (inte för stor), mycket mandelmassa med mandelbitar i (viktigt!), rejäl och tjock grädde (inget sötat och tunnt/konstgjort slisk) och inte för mycket eller torr bulle. Finingen min.
 
Här i Hofors har det fikats, boxtränats med bästis, slappats, filmtittats (ny svensk film; Hotell - rätt bra faktiskt!) tvättats, kollats på skidor, festats (skulle se den gamla idoldeltagaren Jay Smith i grannbyn, men gammeltanten pallade inte och åkte hem innan det börjat) och sådär.
 
 
M-m-m.
 
 
Fina vännen
 
Mådde definitivt inte toppen imorse och fick ta det väldigt varligt med allt de första timmarna. Men efter damernas 3-mil kände jag att något måste göras, en kan ju inte låta en solig vårdag bara försvinna - så jag tog mig ut på promenad/jogg. Gick bort till slingan och joggade väldigt försiktigt runt Storfly och hem igen. Räknar att de 5 joggade kilometrarna tog 30 minuter ungefär. Jag har inte tränat bakis sen jag var 16, och det kändes väl inte toppen direkt. Inte direkt urdåligt heller, men just nu känns det inte som att det gjorde någon skillnad.. jag mår precis som innan jag stack ut..... Men jag fick ju komma ut i soliga skogen i alla fall.
 
 
Väldigt finsprunget runt storflyslingan tycker jag
 
Innan vi styrde bilen tillbaka till Stockholm så blev det lite födelsedagsfika hos mormor i förskott för fina mammsen också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0